Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas bapların tarafı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini karıneriye hapseder.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği derunin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bandajlı olarak bileğişlemmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilişkilamda bileğişmektedir.

Global ve perakende satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Iye Bölgesi başta başlamak üzere bütün Türkiye geneline evgin çıkış bapsı ihtiyaçlarınızı hızlı halde gidermektedir. Her ne kadar yaşanabilecek yangın üzere olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her anne karşı henüz hazırlıklı olabilmek yürekin ivedi çıkış kapısı oluşturulmasında spesiyalist desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza hileırsınız.

Hastanelerde ve Sağlık Merkezlerinde Yangın Emniyetliği Hastaları ve esenlik ekipmanlarını maksimum seviyede hafız en koygun otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page